Peas, those little green balls I used to hate growing up. I recently gave them another try, you know just in case, and guess what, they are incredibly delicious, and this green soup is a great way to enjoy them.
As I promised on day one, today I'm sharing a recipe that is both simple and that doesn't take a lot of time - it took me about 15 minutes total, and I can be very slow in the kitchen. So without further ado, here's my easy peasy pea soup.
INGREDIENTS
1 serving
- 180 g (1 ½ cup) frozen peas
- 240 ml (1 cup) vegetable broth
- 3 mint leaves
INSTRUCTIONS
- In a pot, add the peas and pour in the broth. Bring to a boil and cook for 5-10 minutes (it depends on the size of your peas).
- Add the mint leaves, and blend until the mixture is creamy.
- Garnish with pea shoots, fresh cut chives or pumpkin seeds, and serve.
Piselli, quelle piccole palline verdi che odiavo quando ero piccola. Di recente ho dato loro un'altra chance, giusto per, e indovinate un po', sono incredibilmente deliziosi, e questa vellutata verde è un ottimo modo per gustarli.
Come promesso il primo giorno, oggi condivido con voi una ricetta che è sia semplice e che non richiede molto tempo - io ho impiegato circa 15 minuti in tutto, e sono molto lenta in cucina. Senza altri indugi, ecco la mia semplice vellutata di piselli.
INGREDIENTI
1 porzione
PROCEDIMENTO
- 180 g di piselli congelati
- 240 ml brodo vegetale
- 3 foglie di menta
PROCEDIMENTO
- In una pentola, aggiungete i piselli e versate il brodo. Portate a bollore e cuocete per 5-10 minuti (dipende dalla dimensione dei piselli).
- Aggiungete le foglie di menta, e frullate il tutto finché di consistenza cremosa.
- Guarnite con germogli di piselli, erba cipollina fresco o semi di zucca, e servite.
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